Bukowski on vanhimpia Suomessa toimivia huutokauppakamareita ja pohjoismaiden johtava nettihuutokauppatalo.

Toimipaikat

Bukowskilla on toimipaikat Suomessa sekä kolmessa Ruotsin kaupungissa. Helsingin toimipiste sijaitsee aivan keskustassa, Iso-Roobertinkatu 12:ssa. Siellä tehdään arviointeja, otetaan vastaan esineitä huutokauppaan sekä järjestetään taidenäyttelyiden avajaisia. Alustavia arvioita tehdään myös netissä online-arviointipalvelussa. Arvioiminen on ilmaista, ja alustavaan arvioon riittää puhelimella otettu kuva sekä lyhyt kuvaus sitä, mitä tiedät esineen historiasta, koko, mahdolliset leimat tai signeeraus. Mikäli haluaa arvion useasta esineestä, Bukowskin henkilökunta tekee myös kotikäyntejä.

Vasarahuutokaupat

Helsingissä ja Tukholmassa järjestetään useita huutokauppoja vuosittain. Vasarahuutokaupat ovat aina jännittäviä tapahtumia, joissa paikalla on runsaasti yleisöä. Huutokaupat myös striimataansuorana lähetyksenä verkossa. Bukowskis on tunnettu siitä, että huutokauppakohteet ovat usein erittäin laadukkaita ja harvinaisia, ja niiden hinnat nousevat merkittäviksi. Jos haluat esineesi vasarahuutokauppaan, Bukowskis arvioi ensin esineen tarkasti, ja mikäli esineen alkuperästä tai aitoudesta syntyy epäilys, ei myyntisopimusta tehdä. Esineen kuvaus ja lähtöhinta päätetään Bukowskin toimesta. Huutokaupan jälkeen myynnistä peritään provisio ja esim. valokuvauskulut, jonka jälkeen esineen omistajalle tilitetään loppusumma.

Ostaja sitoutuu siihen, että esine ostetaan käytettynä, ja myös maksamaan provision meklarihinnan päälle. Myös kohteen toimitus ja säilytys seitsemän päivän jälkeen ovat maksullisia.

Online-huutokaupat

Bukowskilla on tuhansia esineitä online-huutokaupassaan jatkuvasti. Kun kohde laitetaan verkkohuutokauppaan, on se huudettavissa heti. Asiakkaat löytävät verkkohaulla haluamansa tuotteen ja jättävät tarjouksen. Huutokaupattavalle esineelle on on asetettu huutoaika, ja useasti aivan viime minuuteilla hinta voi vielä nousta merkittävästi. Bukowskilla on useita eri teemahuutokauppoja aina meneillään, ja niistä voi löytää mitä yllätyksellisimpiä ja erikoisia taide-esineitä, maalauksia, koruja ja designia.

Verkkokauppa

Bukowskilla on myös verkkokauppa, josta voi kiinteään hintaan ostaa esim designhuonekaluja, koruja ja upeita antiikkimattoja. Verkkokauppa toimii normaalin verkkokaupan tapaan, eli hinnat sisältävät kaikki kulut. Kotiinkuljetuksen lähettipalvelun kautta joutuu maksamaan erikseen.

Yksityinen myynti

Niille, jotka eivät halua julkisesti myydä esineitään, Bukowskis tarjoaa hienotunteisen ja yksityisen palvelun. Bukowskin privaattipalvelun kautta myyjä saa yhteyden eksklusiivisiin asiakkaisiin ja sijoittajiin ympäri maailman, olipa kyseessä erityinen esine, taideteos, maalaus tai jopa kiinteistö. Bukowskis toimii myös kiinteistönvälittäjänä.