Espoon Tapiolassa Ahertajantiellä entisessä Weilin&Göösin kirjapainotalossa sijaitsee näyttelykeskus WeeGee, joka on monipuolinen näyttelyiden, museoiden ja kulttuurin kohtauspaikka. WeeGeessä sijaitsee myös Espoon modernin taiteen museo EMMA, joka tänä vuonna valittiin vuoden museoksi.

EMMAn kokoelmat koostuvat Espoon modernin taiteen museon kokoelmasta, Tapio Wirkkala Rut Bryk -säätiön kokoelmasta, sekä Saastamoisen kokoelmasta. Lisäksi L-G Nordströmin taidekokoelma on talletettu EMMA:an. Myös Osmo Valtosen taidekokoelma on luovutettu EMMA:an. EMMA-kokoelmaa on kerätty jo lähes 70 vuotta, ja useita teoksia löytyy Espoon julkisista tiloista, kuten kouluista, sairaaloista, päiväkodeista ja palvelutaloista sekä ul

kona monumentteina ja veistoksina. EMMA-kokoelmassa on teoksia jo noin 2 600, ja se on taidemuseon kokoelmista suurin. Saastamoisen säätiön taidekokoelman 2500 teosta sekä Bryk-Wirkkala -kokoelman 5000 esinettä, prototyyppiä ja arkistoaineistoa sisältävä kokoelma nostavat EMMA:n omat kokoelmat huomattaviksi Suomen olosuhteissa.

Saastamoisen säätiön kokoelmanäyttely on ollut esillä vuodesta 2014 ja keskittyy taiteen kohtaamiseen eli kommunikointiin katsojan ja teoksen välillä. Lisäksi näyttelyssä tarkastellaan myös ihmisyyden peruskysymyksiä: Kuvataiteen tapaa esittää identiteettiä sekä ihmisen suhdetta historiaan ja muistoihin.

EMMA:n kokoelmasta kerätty No Ordinary Moments sisältää kotimaista sekä kansainvälistä nykytaidetta. Näyttely pohtii näkyvän ja näkymättömän, kuvitellun todellisuuden kerrostumia. Teosten outo ja mielikuvituksellinen maailma irrottautuu arjesta ja houkuttelee matkalle alitajunnan tarinoihin. Näyttelyssä esitellään useita museon EMMA-kokoelman uusimmista hankinnoista, joiden rinnalla mukana on vanhempia teoksia ja lahjoituksia. Näyttelyn ovat kuratoineet intendentti Henna Paunu ja museonjohtaja Pilvi Kalhama . No Ordinary Moments on nähtävillä tammikuuhun 2019.

Tulevista näyttelyista mainittakoon syyskuussa avautuva Suomen Taideakatemian palkintonäyttely, joka esittelee kuvataiteilija Outi Pieskin (s.1973) ajankohtaista ja ainutlaatuista taidetta. Pieskin taide leikittelee saamelaisen käsityöperinteen väreillä, muodoilla ja työmenetelmillä ja nostaa samalla esille vähemmistökulttuurin asiaa. Esillä on taiteilijan maalauksia sekä kookkaita tilainstallaatioita.

EMMA talks on luento- ja keskustelusarja, joka on suunnattu taiteesta kiinnostuneille. Sarja kertoo taiteesta ajankohtaisesti ja maanläheisesti.

EMMA:n tapahtumiin syksyn aikana sisältyy luentoja, opastuksia, haastatteluja ja piirustusharjoituksia.

Lisäksi EMMA:ssa on verkkokauppa, jossa on myytävänä laajasti kirjoja, julisteita, taidetta, koruja sekä vaatteita ja lahjatavaraa.